2012-12-21 12:40:14• hírek • (x)

Karácsonyi dallamok ifjú zenészek előadásában

Több mint harminc, a magán zeneiskolában tanuló tehetség lépett fel a Dana komplexumban.

Nem tudni, hogy kik voltak izgatottabbak, a szülők, hozzátartozók vagy a fellépő gyerekek a Netmusic School by Roland tanítványainak karácsonyi koncertjén. Az Independentei sugárúton található Dana kereskedelmi központ földszintjén felállított színpadon Románia legnagyobb online hangszerkereskedése által működtetett zeneiskola tehetségei léptek színpadra, megmutatva, hogy mennyit jelent egy-két hónapnyi zenetanulás az iskola profi tanáraival és rendhagyó módszereivel.

A javarészt gitárosokból és szintetizátorosokból álló fellépő-seregben voltak olyanok, akik alig töltötték be az 5-6 évet, de már most látszik rajtuk, az idejében elkezdett zenei képzés meghozta gyümölcsét.

Az előadás zárásaként a zeneiskola tanárai - Csele Gábor (gitár), Nagy Lóránd (dob), David Sebastian (zongora és szintetizátor), Bokor Levente (basszusgitár) és Mikita József (Dj) - is színpadra léptek.

A Netmusic School by Roland-ban az oktatás modern szemlélettel, célirányosan és lényegre törően zajlik. Az érdeklődők gitár, dob, zongora és szintetizátor oktatáson vehetnek részt, a legjobb hangszereken gyakorolva. Nagy népszerűségnek örvend a lemezlovas-képzés is, amelyen szintén profi oktató segítségével sajátíthatják el a hivatást az érdeklődők.

Oklevelet is kaptak a fellépő diákok

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: